Amsterdam, 27 oktober 2016 – Marketingtechnologiespecialist Emark presenteert vandaag haar nieuwe website en huisstijl. Het design en de functionaliteiten sluiten goed aan bij de internationale groei die het bedrijf momenteel doormaakt. De nieuwe visuele identiteit is ontwikkeld is samenwerking met het Amsterdamse bureau Bravoure. 

 

Nieuw hoofdstuk voor Emark
Emark is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend marketingtechnologiebedrijf met bijna 100 medewerkers en kantoren in Haarlem, Barcelona en Londen. In 2015 draaide Emark zelfs een year-over-year groei van 107%. De internationale groei vroeg om een nieuwe visuele identiteit en een website die op alle devices gebruiksvriendelijk en merkversterkend werkt, aldus Tamara Oppedijk, Head of Marketing van Emark: “Onze groei voelt als een nieuw hoofdstuk, daar hoort een volwassen en pakkende uitstraling bij. Bij de ontwikkeling van de website hebben we goed gekeken waar de doelgroep behoefte aan heeft. Het resultaat is een inhoudelijk sterke website; een mooie balans tussen informatie over onze diensten en inspirerende content in de vorm van klantcases, testimonials en blogs.

 

Digital-first design
Voor Bravoure was de focus op digitaal het uitgangspunt. “Een sterke identiteit is voor ieder bedrijf van toegevoegde waarde, maar in het geval van een ambitieus en sterk groeiend bedrijf als Emark essentieel. We zijn daarom op zoek gegaan naar een ‘digital-first’ oplossing die zich laat toepassen op alle uitingen. Een modulair grafisch systeem dat zorgt voor visuele hiërarchie en waar de gebruiker centraal staat,” aldus Anthony Thissen, directeur van Bravoure.