Woensdagochtend vroeg arriveerden we op Portsmouth en al snel zat iedereen op het water voor de training voorafgaand aan de race. Emark beleefde een vliegende start en zeilde tot en met het einde van de race voorop. In de twee races die volgde, eindigde Emark ook in de top 3. Kortom, drie topresultaten; het zal te wijden zijn aan beginnersgeluk.
 
Na een lange wedstrijddag zeilden we naar Cowes voor een gezellige BBQ-avond. Tijdens de uitreiking van de Partner Awards won Emark de ‘Best in Class B2C’ award. Uiteraard zijn we erg trots op deze erkenning van Salesforce voor onze multi-cloud oplossingen voor klanten als Scotch & Soda  en Fenwick. Het feit dat we het podium deelde met vooraanstaande andere partners onderstreept dat Emark een mooie stap heeft gemaakt in het competitieve ecosysteem én een werkelijke impact heeft als partner op de business van Salesforce klanten.
 
Emark bedankt in het bijzonder Peter en Will voor het geven van de zeil-les en de begeleiding en Cassandra van Salesforce die samen met ons over de Solent heeft gezeild.